Izjava o privatnosti

 

 

gdpr1

Zaštita vaših osobnih podataka

ARS NAUTIKA d.o.o. (www.arsnautika.com) poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR Uredba).
Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere procedure i zaštite osobnih podataka kako bismo spriječili neovlašteni pristup vašim osobnim podacima.

Vaše osobne podatke, koje ste nam učinili dostupnima, čuvamo samo u razdoblju koje je dovoljno da se ispuni inicijalna svrha njihovog prikupljanja. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo (Pravo na ispravak) ili izbrišemo (Pravo na zaborav). To ćete učiniti tako da se javite putem kontakt adrese arsnautika@hotmail.com i dostavite nam obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima.